ANPR - automobilių numerių atpažinimo sistema
Go to content

Sėkmingai ištestavome ANPR ir Azulle produktus

ANPR (LPR)
Published by DK projektai in Naujienos · 12 January 2021
Sėkmingai ištestavome mūsų automobilių numerių atpažinimo sistemą su Azulle produktasi. Sistema sukomplektuota iš šių produktų tinka mažiems projektams (1-2 video stebėjimo kameros):

Byte4:
„Byte4 Mini“ stalinis kompiuteris yra strategiškai sukurtas daugiafunkciniam darbui ir galingam kito lygio veikimui. „Azulle“ užtikrina „Byte4“ darbalaukio pakeitimą 64 bitų keturių branduolių „Intel Gemini Lake“ procesoriumi, kuriame yra visos prijungimo galimybės, tokios kaip dviejų juostų „Wi-Fi“, „Ethernet“ prievadas (1 GB), 1 „C“ tipo prievadas, 4 3.0 prievadai ir 1 HDMI, ekranas ir VGA prievadas. Vartotojai gali prijungti „Byte4“ prie ekranų, kad galėtų mėgautis begalinėmis galimybėmis valdyti „Windows 10 Pro“ sistemą su vaizdo išvestimi esant 4K @ 60FPS ir 3,5 mm garso išvesties lizdui. „Byte4“ mini stalinis kompiuteris yra lengvas, greitas, funkcionalus, efektyvus ir prieinamas technologijas, skirtas naudoti namuose ir versle.
Access4:
„Access4“ yra be ventiliatorių nešiojamas skaičiavimo sprendimas su lanksčiomis programomis namams ar verslui. Įrengtas „Intel Gemini Lake“ procesorius ir jūsų pasirinkta „Windows 10 Pro“, „Linux“ arba „Windows IoT“ operacinė sistema. Norėdami padidinti savo produktyvumą, naudokite naująjį „C-Port“ dvigubo monitoriaus ekranui ir prijunkite „Bluetooth“ įrenginius. Mėgaukitės daugialypės terpės vaizdu 4K formatu 60 kadrų per sekundę greičiu arba įdiekite skaitmeninius ženklus, nustatykite plonus klientus ir kt.


Copyright 2006-2024 © IĮ DK projektai
Back to content